Succesverhalen

Richard

IMG-20230203-WA0001

Ervaringsverhaal Richard

PS. food & lifestyle onder begeleiding van de coach heeft mij zeer geholpen om het gewenste resultaat te behalen en heeft ze mij gedurende de afgelopen 2 jaar ondersteund om het vol te houden, op een lekkere en gezonde manier. Ik ga zeker geen 100 kilo meer worden!!

Wanneer en waarom ben je begonnen met PS. food & lifestyle?

Ik bezocht o.lijf al periodiek voor massages en zodoende ben ik ook in contact gekomen met PS. food & lifestyle. Ik liep al een aantal jaren met wat overgewicht rond. Toen was de maat vol, ik kon niet eens meer fatsoenlijk mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg zat. Ik ben niet zo groot (1.76cm) en woog inmiddels al 100 kilo, terwijl mijn
ideale en gezonde gewicht zo rond 75 á 80 kg moet zijn. Ik was er helemaal klaar mee!!

Hoe heb je het traject van PS. food & lifestyle ervaren?

De uitleg en de begeleiding was voor mij doorslaggevend, de coach was super motiverend! Je moet het uiteindelijk wel zelf doen, maar die stok achter de deur heeft zeker geholpen.
 
Ik ben in de Corona tijd begonnen en het afvallen ging rustig en niet te snel, ik heb er ook niet bij gesport. Ik was na 6 maanden op mijn gewenste streefgewicht van 80 kilo. Dus 20 kilo zijn er af en het was eigenlijk heel eenvoudig. Voor mij was het belangrijkste om mijn manier van eten aan te passen, want ik at normaal slechts 2x per dag en nu gemiddeld 5 á 6 keer en nog meer dan voorheen!
 
Tja, en wat ga je doen als je je streefgewicht hebt bereikt….nieuwe kleren kopen. En dat scheelde niet een beetje, van broekmaat 36–38 terug naar 31-32. Het voelt geweldig en ondanks dat ik niet erbij sport voel ik mij zoveel fitter.
 

Hoe gaat het nu?

We zijn nu inmiddels 2,5 jaar verder en het gaat nog steeds perfect. Het eten kun je op zoveel manieren echt goed lekker klaarmaken zodat het echt niet gaat vervelen. In de weekenden doe ik gewoon mijn ding en drink ik lekker een drankje (of meer dan 1…😊), ga lekker uit eten en kom soms wel weer 2-4 kilo aan. Maar gedurende de week houd ik me weer strikt aan mijn plan en ben ik tegen het weekend weer gewoon op mijn streefgewicht. Dit werkt voor mij en zo kan ik het volhouden.

Mijn Coach (Erien) heeft mij de gehele periode super begeleid (en nu nog steeds) en ik voel me perfect. Ik ben eigenlijk vanaf de start tot nu geen valkuilen tegengekomen, ik ben van mening dat als je je voedingspatroon kunt aanpassen het min of meer vanzelf gaat.

Welk product is jouw favoriet?

Ik ga nog steeds 1x per maand naar o.lijf (de coach is ook een gezellige tante), voor een check-up en haal altijd nog heerlijke repen voor tussendoor en een dressing voor in de sla. Dat is voor nu eigenlijk ook het enige, dit hoeft natuurlijk niet maar het is gewoon lekker.

arrow-up