Succesverhalen

Eva

O-lijf Eva

Ervaringsverhaal Eva

“Ik zit goed in mijn vel en weet nu precies hoe ik op gewicht kan blijven!”
Hieronder kun je lezen hoe Eva het PS food & lifestyle programma heeft ervaren.
 

Wanneer en waarom ben je begonnen met PS. food & lifestyle?

In het voorjaar van 2021 kwam ik in een flinke dip, want ik was erg gewend om veel te sporten en die maanden was dat niet mogelijk door de lockdown.
Ik merkte dat ik aankwam en niet echt meer oplette op wat ik at. Toen Nederland weer een beetje begon te leven kreeg ik de spirit terug om wat te gaan doen aan mezelf en daarom ben ik begonnen met PS. food & lifestyle.
 

Hoe heb je het traject van PS. food & lifestyle ervaren?

Ik heb het als erg prettig ervaren.
Alhoewel, mijn eerste eetmomenten van PS. food & lifestyle waren niet best. Het startpakket was echt even wennen, de smaken waren anders dan ik gewend was namelijk. Na dag 3 (dan ben je in ketose) begon dit gelukkig te veranderen en begon ik veel eetmomenten lekker te vinden.
 
In de eerste weken had ik veel vragen, maar mijn coach Erien hielp mij daar erg goed bij. Ze was erg enthousiast en wist mij goed te motiveren en advies te geven als ik voor mijn gevoel weer iets niet mocht.
Gelukkig viel ik netjes af en had ik mijn doel al na 4 maanden bereikt!
 

Hoe gaat het nu?

Nadat ik de 3 fasen van het programma met intensieve begeleiding doorlopen had was het wel even wennen. Ik was zo gewend op de PS. food & lifestyle manier te eten en het afbouwen daarvan vond ik lastig. De angst was om weer aan te komen, maar ook om nog meer af te vallen. Dat gevoel heeft wel even geduurd, maar je moet jezelf een nieuw eetpatroon aanwennen en dat kost tijd. Gelukkig kreeg ik, indien nodig, nog steeds advies van Erien.
 
Nu ben ik 4 maanden verder en nog steeds goed op gewicht! Ik kan wel zeggen dat het een hele verandering is waar ik heel blij mee ben. Ik zit goed in mijn vel en weet precies hoe ik op gewicht kan blijven. In dit traject en erna heb ik veel geleerd over voedingsstoffen en hoe mijn lichaam reageert op voedsel inname. PS. food & lifestyle is er niet voor om relatief snel af te vallen, maar het is ook een andere lifestyle krijgen.
Zo af en toe bestel ik nog een aantal producten, vooral van de nieuwe lijn PS. food. Deze producten (pasta, crackers, granola en wraps) zijn speciaal voor mensen die graag op gewicht willen blijven. De producten bevatten veel minder koolhydraten dan de producten die in de schappen van de supermarkt liggen.
 

Welk product is jouw favoriet?

Mijn favorieten zijn de rode vruchtenrepen en de variatie wafels. Heerlijk zoet van smaak en makkelijk mee te nemen. Handig als je een drukke dag hebt en de eetmomenten niet wil vergeten ☺️
arrow-up